Από αύριο θα μπορείς να περάσεις την beta του Yosemite και ας μην είσαι developer


esimeon

Είσαι δεν είσαι developer, δεν έχει σημασία..Από αύριο θα μπορείς να δοκιμάσεις την beta του Yosemite! Τι δεν έχεις κάνει Signup; Ίσα που προλαβαίνεις, γιατί η Apple θα κάνει διαθέσιμη την beta του Yosemite μόλις σε 1 εκατ. κόσμο. Μπες εδώ και δήλωσε ενδιαφέρον. Αρκεί να δηλώσεις το Apple ID σου και η Apple θα φροντίσει να σου στείλει με email έναν κωδικό μέσω του οποίου θα μπορέσεις να κατεβάσεις την beta.

Η beta για το κοινό δεν θα έχει καμμία λειτουργική διαφορά από την αντίστοιχη για τους developers. Η μόνη διαφορά θα είναι ότι δεν θα αναβαθμίζεται το ίδιο συχνά όπως αυτή των devs. Αν αποφασίσεις να εγκαταστήσεις την Public beta του Yosemite ,θα μπορείς κανονικά και με τον νόμο να εγκαταστήσεις και την τελική έκδοση του λειτουργικού, όταν αυτή κυκλοφορήσει με το καλό.

Για να μην πιαστείς αδιάβαστος, υπάρχει περίπτωση το Yosemite να κυκλοφορήσει ένα μήνα μετά το iOS 8. Κάπου μέσα στον Οκτώβριο δηλαδή. Ψιλό ξενέρωμα…γιατί τα δύο λειτουργικά δουλεύουν άψογα μεταξύ τους…το iOS 8 θα είναι κάπως “κουτσό” για κανένα μήνα…

Για να μην ξεχνιόμαστε η beta είναι beta. Είναι σίγουρο ότι κάποια πράγματα δεν θα λειτουργούν όπως πρέπει. Οπότε πριν μπεις στη διαδικασία να την εγκαταστήσεις, σκέψου το!

Μπορείτε να ακολουθήσετε τον δημιουργό του άρθρου στο twitter, στο @hazardelm.