Μπράβο στη Samsung…

Από τον χρήστη Nico, στις 14 March 2017

Μπράβο.

Πραγματικά μπράβο και συγχαρητήρια αξίζουν στην κορεάτικη εταιρία. Όχι για τον εκπληκτικό σχεδιασμό της, όχι για τις εύφλεκτες μπαταρίες…αλλά για την τελευταία σειρά διαφημίσεών της.

Do what you can’t, λέει…

Κι εδώ έχει σημασία ποιός το λέει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το λέει ο Casey Neistat. Ο κύριος Casey είναι από τους πιο γνωστούς YouTubers με 6,5 εκατομμύρια και κάτι ψιλά φανς, δικό του σόου στο HBO (παλιότερα), και ένα πολύ επιτυχημένο vlog.

Ακόμη κι αν δεν τον έχεις δει ποτέ μέχρι τώρα, ίσως να θυμάσαι έναν τύπο που έκανε snowboard στους δρόμους του Μανχάταν τον τελευταίο χιονιά που χτύπησε τη Νέα Υόρκη. Ε, αυτός ήταν ο Casey.

To resume της υπόθεσης είναι ότι ο Casey είναι και γνωστός και κουλ. Κάτι που μέχρι τώρα έλειπε από τη Samsung.

Μπορεί να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά του τελευταίου της τηλεφώνου, αλλά αυτή η διαφήμιση βοηθάει το brand name της Samsung και βγάζει τον…κουλ χαρακτήρα που μπορεί να έχει.

Την ίδια στιγμή που η Apple προβάλλει απρόσωπες διαφημίσεις, με σκετσάκια χρήσης του iPad. Δες την αντιδιαστολή εδώ, όχι μόνο σε σχέση με τη Samsung, αλλά και με προηγούμενες διαφημίσεις της Apple, στις οποίες προβάλλονταν χρήσεις που είχε ήδη βρει ο κόσμος. Αυτές ήταν όμορφες. Τώρα, οι διαφημίσεις της Apple φαίνεται να προσπαθούν απλά πολύ χωρίς λόγο… και μάλιστα σε μιαν εποχή που η Apple δεν έχει κανέναν κουλ εκπρόσωπο…παλιότερα, ο Στιβ ήταν κουλ…τώρα με τον Jony να αποσύρεται στα παρασκήνια, ο γράφων ανησυχεί μήπως η Apple χάσει τον κουλ χαρακτήρα της.

Τι λες;