Λούσου κι εσύ με πάγο! Το κάνει κι ο Tim Cook…

Από τον χρήστη esimeon, στις 18 August 2014

Ναι, ναι, είναι αλήθεια. Όλοι οι διάφορα CEO έχουν λουστεί με πάγο μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Και όχι, δεν έχει να κάνει με αντίστοιχο καύσωνα που μαστίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά με μάστιγα που αποτελεί πρόβλημα για πολλούς συνανθρώπους μας. Οι CEO το κάνουν για καλό σκοπό!

IMAGE ALT TEXT HERE

Ο λόγος λοιπόν είναι το ALS, ή αμυοτροφική οριζόντια σκλήρυνση, αν με βοηθούν τα Ιατρικά greeklish μου. Το ALS δεν είναι για γέλια, παρά το γεγονός ότι αυτό προκαλείται με τα…μπουγελώματα των Tim Cook και Phil Schiller. Η ασθένεια είναι 100% θανατηφόρα, με τη μόνη θεραπεία που υπάρχει, να παρατείνει τη ζωή των ασθενών για 2-3 μήνες. Ευτυχώς, η Ice Bucket Challenge, κοινώς το να πάρεις έναν κουβά με παγάκια και νερό και να τον ρίξεις επάνω σου, βοηθάει, έχοντας γίνει viral και έχοντας συγκεντρώσει ήδη 4.1 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε μόλις 20 ημέρες!

Σύμφωνα με την καμπάνια, εάν δεν ήθελες να δωρίσεις χρήματα, θα έπρεπε να “αυτομπουγελωθείς”, να το τραβήξεις σε βίντεο, να το ποστάρεις στο διαδίκτυο και να…προκαλέσεις άλλους 3 φίλους σου να κάνουν το ίδιο. Μάλλον όμως οι πλούσιοι και διάσημοι μπορούν να τα κάνουν και τα δύο!

Τώρα μένει να δούμε ποιός θα τολμήσει να προκαλέσει τον ίδιο τον…ψυχρό Sir Jony Ive να το κάνει…

Μπορείς κι εσύ να ρίξεις τον οβολό σου στην καμπάνια κατά του ALS, εδώ και να παρακολουθήσεις διάσημους να μπουγελώνονται εδώ.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τον δημιουργό του άρθρου στο twitter, στο @nikouf.