Αντέγραψαν τον Jony Ive!

Από τον χρήστη esimeon, στις 4 May 2015

Παρακάτω βλέπεις την τελευταία διαφήμιση της shamesung, στην οποία η εταιρία προωθεί το νέο της iPhone….ε…τηλέφωνο ήθελα να πω, το shamesung S6 edge.

Πρώτη φορά…μεταλλικά για την κορεατική εταιρία, μιας και το S6 edge είναι μεταλλικό και από μπροστά και από πίσω. Σιγά μην άφηνε λοιπόν την ευκαιρία να μας δείξει πως γίνεται.

Δημιούργησε ένα βιντεάκι με τα αλουμίνια να βγαίνουν από χυτήρια, από τα έγκατα του βουνού της φωτιάς, να μπαίνουν σε καλούπια, να βγαίνουν από καλούπια, να κόβουν γυαλιά, να προσέχουν τα χιλιοστά, να γυαλίζουν τις άκρες και αλλά τέτοια σχετικά.

Εντυπωσιακά πράγματα.

Καθ’όλη τη διάρκεια ακούς έναν τύπο να απαγγέλει όλα αυτά τα φανταστικά πράγματα. Πως προσπαθούν για την τελειότητα, πως είναι οι καλύτεροι στο είδος τους, πως είναι πρωτοπόροι…

 

Όλα αυτά με μια προσπάθεια για βρετανική προφορά.

Αλλά κακή.

Σαν να είναι ο σωσίας του Kim Jong Un, που έμαθε αγγλικά από τον Μπάγεβιτς σε ένα τριήμερο.

Καταλαβαίνεις…

Αλλά λες…κάτι μου θυμίζει. Κακό μεν, αλλά κάτι μου θυμίζει όλο αυτό…μήπως έναν Βρετανό κύριο σε λευκά δωμάτια; Μήπως μια διαφήμιση, η οποία βγήκε πριν από λίγες εβδομάδες και έδειχνε και αυτή αλουμίνια και χρυσάφια και ατσάλια να μετατρέπονται σε φορητά gadgets;!

Ρε μπας και είναι μοντάζ της apple;!

Μπα…

Μπορείς να ακολουθήσεις τον δημιουργό του άρθρου στο Twitter, στο @nikouf.