Κέρδισε ΕΣΥ το Oscar για τον Leonardo! Από τον υπολογιστή σου…

Από τον χρήστη Nico, στις 1 March 2016

Ναι, μπορεί η αίσθηση του δικαίου να αποκαταστάθηκε λίγο στη συνείδησή μας. Μπορούμε να ησυχάσουμε για λίγο, ξέροντας πως η 7η τέχνη έκανε το καθήκον της. Ο Leonardo di Caprio κέρδισε το Oscar για μια από τις…λιγότερο καλές ταινίες του, αλλά νομίζω πως του το χρωστούσαν. Μετά από αλλεπάλληλες εκπληκτικές ερμηνείες, έπρεπε να το πάρει…

 

Τώρα, πολλοί ήταν αυτοί που μπήκαν στον διάβα του. Τόσο πολλοί που καταντάει κωμικό. Γι’αυτό και το internet, το πανάγαθο και δίκαιο, δεν κάθησε με σταυρωμένα χέρια, αλλά μπήκε στον πειρασμό και δημιούργησε ένα flash game, το οποίο μπορείς να το παίξεις από οποιονδήποτε browser, βοηθώντας τον Leonardo.

Φυσικά, μην περιμένεις μαγικά γραφικά. Το παν είναι η διασκέδαση, ναι;

8bit που θα σε μεταφέρουν σε άλλες εποχές, όταν ο Leo ήταν ο Gilbert Grape, και ένα gameplay που θύμισε στον γράφοντα τα παιχνίδια του Asterix σε coin-op και GameBoy. Η γρήγορη εναλλαγή 2 πλήκτρων κάνει τον χαρακτήρα σου, δηλαδή τον πολυτάλαντο Leo, να τρέχει και ακόμη ένα πλήκτρο σε βοηθάει να αποφεύγεις τις…κακοτοπιές, πηδώντας από πάνω τους. Σε κάθε γύρο τρέχεις να προλάβεις έναν διαφορετικό χαρακτήρα, ώστε να φτάσεις πρώτος στην απονομή, αλλά στον δρόμο σου μπαίνουν άπειροι παπαράτσι…μέχρι και η ίδια η Lady Gaga. Αν θυμάσαι, στα τελευταία (2016) βραβεία BAFTA, πήγε να πάρει το βραβείο της και κατά λάθος σκούντησε τον καημένο Leo, τόσο ώστε να του αφήσει και μόνιμη βλάβη. Δεν είναι και λίγα τα κιλάκια της…

Στο ενδιάμεσο παίζεις και bonus γύρους, με τον καλύτερο εμπνευσμένο από τον Λύκο της Wall Street και τον Leonardo να προσπαθεί μαστουρωμένος να φτάσει στην Lamborghini Countach του!

Το καλύτερο είναι ότι μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά από την άνεση του iPhone σου! Ναι, το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί και από το safari της ios συσκευής σου και μάλιστα, μια touch screen βοηθάει περισσότερο στον τρόπο που παίζεται.

RedCarpetRampage.com Gameplay from The Line on Vimeo.

 

Τι λες λοιπόν;

Μπορείς να τα καταφέρεις;

Κάνε κλικ εδώ και δοκίμασε την τύχη σου, ως ο πιο αδικημένος ηθοποιός όλων των εποχών…

Μπορείτε να ακολουθήσετε τον δημιουργό του άρθρου στο twitter, στο @nikouf.