Χαλασμένο Sleep/Lock/Power κουμπί; Υπάρχει (τζάμπα) λύση!

Από τον χρήστη esimeon, στις 28 April 2014

Και μάλιστα επίσημη! Η Apple φαίνεται να παραδέχεται το λάθος κατασκευής που υπάρχει σε αρκετά (αυτοί λένε λίγα) iPhone 5 στο κουμπί κλειδώματος. Ο γράφων έχει αρκετά κακή εμπειρία από τα μηχανικά μέρη των προηγούμενων iPhone, καθώς το iPhone 5 παρουσίασε πρόβλημα με το power button, ενώ το iPhone 4S παρουσίασε πρόβλημα με το home button. Ας ελπίσουμε να μην έχουμε πρόβλημα και με το iPhone 5S.

Το πρόγραμμα αντικατάστασης του power button δωρεάν από την Apple, και τους επίσημους αντιπροσώπους της, θα ενεργοποιηθεί επίσημα στις 2 Μαΐου στην χώρα μας (στην Αμερική είναι ήδη σε ισχύ). Μπορείς όμως από τώρα να ακολουθήσεις το παρακάτω link, να καταχωρήσεις το σειριακό αριθμό της συσκευής σου και να δεις εάν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις χρήση του προγράμματος αντικατάστασης (μόνο iPhone 5 που έχουν αγοραστεί σε συγκεκριμένο διάστημα σου παρέχουν τη δυνατότητα χρήσης του προγράμματος).

Μέχρι τότε, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο παρακάτω βίντεο του Appλα και να δεις πως μπορείς να αντιμετωπίσεις το πρόβλημά ενός κατεστραμμένου lock button (χωρίς να έχεις jailbreak βεβαίως-βεβαίως).

Μπορείτε να ακολουθήσετε τον δημιουργό του άρθρου στο twitter, στο @nikouf.