Παστέλ  watch!

Από τον χρήστη esimeon, στις 6 October 2015

Μικρές αλλά θαυματουργές.

Ο λόγος για τις νέες διαφημίσεις της Apple που επιδεικνύουν το νέο  watch. Μετά την τεράστια πατάτα, φιάσκο της προηγούμενης διαφήμισης, η οποία ήταν κακόγουστη σε επίπεδα Φλωρινιώτη, με τις γυναικείες τσιρίδες να σκίζουν τα τύμπανα μας, είχαμε αυτά τα μικρά διαμαντάκια.

Από την εκπληκτικά μίνιμαλ αισθητική τους ως τα όμορφα παστέλ χρώματα και την παντελή έλλειψη background, οι νέες διαφημίσεις της Apple με έκαναν να θέλω να αγοράσω ένα  watch. Όχι ότι δυσκολευόμουν ιδιαίτερα… #justsayin

Σε ένα άδειο σκηνικό, βλέπεις έναν (οκ, σε μια από αυτές της διαφημίσεις 2, μη βαράς) άνθρωπο με ένα ολοκαίνουργιο  watch στο χέρι βεβαίως – βεβαίως, να κάνει την ζωή του αισθητά πιο εύκολη με το νέο wearable της Apple.

Είτε είναι για να βρει μια διεύθυνση χάρη στο Siri, είτε για να χρησιμοποιήσει το  pay, είτε για να προπονηθεί, το νέο εξυπνο ρολόι του Τιμ τα κάνει όλα και συμφέρει.

Έτσι είναι οι διαφημίσεις που θέλω. Μαξ 30 δευτερόλεπτα, περιεκτικές, όμορφες…αξιαγάπητες. Μπράβο σε αυτήν την ομάδα μάρκετινγκ της Apple, γιατί δεν μπορώ να πιστέψω πως είναι η ίδια με αυτήν που ασχολείται με το  music και παρουσίασε αυτό το έκτρωμα και αυτό το χάος.

Απολαύστε.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τον δημιουργό του άρθρου στο twitter, στο @nikouf.