Φωτιζόμενο “μήλο” στο iPhone 6;

Από τον χρήστη esimeon, στις 29 July 2014

Σύμφωνα με την uSwitch είναι πολύ πιθανό. Η uSwitch υποστηρίζει πως έχει στα χέρια της φωτρογραφίες από το τελικό κέλυφος του iPhone 6 και είναι…αποκαλυπτικές. Μπορεί οι “περίεργες” γραμμές από πλαστικό (;) να φαίνονται λίγο παράξενες στο τέλειο φινίρισμα του νέου iPhone, αλλά η uSwitch επιμένει πως θα υπάρχουν. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να έχουμε καλύτερο σήμα με αυτές.

Το κεντρικό σημείο όμως είναι το γνωστό σήμα της Apple, το μήλο στο πίσω μέρος του τηλεφώνου. Μέχρι τώρα, καμία συσκευή εκτός από τα MacBook δεν είχε την τύχη να φέρει το έμβλημα της Apple και να είναι φωτιζόμενο. Αρκούμασταν όλοι στο μαύρο μηλαράκι, το οποίο άλλες φορές ήταν χαραγμένο στο αλουμίνιο και άλλες (όπως πρόσφατα στα iPad mini + Air) από ένα διαφορετικό υλικό, το οποίο υπήρχε με μια μικρή εσοχή πάνω στη συσκευή. Η uSwitch πιστεύει ότι ήρθε ο καιρός και για το iPhone. Αν και η αλλαγή θα ήταν καθαρα αισθητική, ο γράφων δε βρίσκει το λόγο για κάτι τέτοιο. Πέραν του γεγονότος, ότι θα έκανε τους χρήστες iPhone να ξεχωρίζουνε στο σκοτάδι, δεν θα υπήρχε κανένας άλλος λόγος.

Καλές οι απόψεις της uSwitch, κατά 99% το κέλυφος είναι αληθινό, έχει το κενό στο μέρος, όπου πρέπει να είναι το σήμα του Tim Cook και των φίλων του, αλλά…μάλλον θα έχουμε την ίδια μεταχείριση με τα τωρινά iPad. Διαφορετικό υλικό ναι, φωτιζόμενο όχι.

Που ξέρεις; Μπορεί να βοηθήσει και αυτό στο σήμα του κινητού σου!

Μπορείτε να ακολουθήσετε τον δημιουργό του άρθρου στο twitter, στο @nikouf.