Ο παλιός είναι αλλιώς…

Από τον χρήστη esimeon, στις 7 November 2013

 Παλιά χαρακτηριστικά θα επανέλθουν στο iWork για Mac μέσα στους επόμενους 6 μήνες. Μπορεί η Apple να αφαίρεσε χαρακτηριστικά που ζήλευαν οι power users από τις εκδόσεις Mac του iWork, αλλά δεν παριστάνει τον κουφό. Στην προσπάθειά της να παρουσιάσει μια εμπειρία κοινή για όλες τις συσκευές, είτε αυτό λέγεται Mac, iOS, είτε ακόμη και ο web browser της επιλογής σου,η Apple έπρεπε να…αφαιρέσει κάποιες λειτουργίες του iWork για το OS X, μιας και δεν ήταν δυνατόν τα χρόνια ανάπτυξης λογισμικού σε Mac να χωρέσουν στις εκδόσεις του iOS και του internet.

Όπως ήταν φυσικό, πολλοί χρήστες δυσαραστήθηκαν. Αλλά μη φοβάσαι! Έχουμε την υπόσχεση της Apple ότι με updates, θα επανέλθουν τα περισσότερα από αυτά στους επόμενους 6 μήνες.

Όσον αφορά τον γράφοντα, πέρα από τα τεράστια παράπονα που έχει για την έκδοση του internet (πρακτικά δεν είναι λειτουργική), δεν του έλειψε τίποτα, αν και περνάει αρκετό χρόνο με το Keynote και το Numbers λόγω δουλειάς. Ίσα-ίσα που έγινε καλύτερο. Αλλά, αν θέλεις να ακούσεις παραπάνω για αυτό, θα πρέπει να αναμένεις στο ερχόμενο podcast του Appλα, το Σάββατο 9/11/2013, όπου το iWork θα έχει την τιμητική του.