Γιατί δεν ακολουθούν και οι έλληνες αντιπρόσωποι το προγράμματα αντικατάστασης iPhone της Apple;

Από τον χρήστη esimeon, στις 12 May 2014

Απο την Παρασκευή η Apple ξεκίνησε ένα προγράμμα αντικατάστασης/αναβάθμισης των τελευταίων τηλεφώνων με 30pin καλώδιο (το παλιό, καλό, πλατύ καλώδιο φόρτισης), iPhone 4 και 4S. Πιο συγκεκριμένα προσφέρει τη δυνατότητα “ανακύκλωσης” του παλιού σου iPhone για ένα καινούριο 5C ή 5S.

Παίρνεις παραμάσχαλα το ταλαιπωρημένο σου 4αρι, πας σε ένα Apple Store και φεύγεις με ένα ολοκαίνουριο 5S έχοντας δώσει 99 (αν είχες iPhone 4) ή 0€ (αν είχες iPhone 4S).

Διόλου άσχημα.

Ούτε να ψάχνεις αγοραστή, ούτε να παιδεύεσαι ιδιαίτερα. Η Apple έχει στείλει ήδη mail σε όσους πελάτες της μπορούν να κάνουν χρήση της προσφοράς και έχει αναρτήσει ειδικά πόστερ στα καταστήματα της.

Φαίνεται πως τα …νέα προϊόντα που θέλει να παρουσιάσει η Apple πιθανόν να χρειάζονται τον μεγαλύτερο επεξεργαστή του iPhone 5, αφού η προσπάθεια της για διακοπή του iPhone 4(S) έχει φτάσει μέχρι και την Ινδία, το τελευταίο μέρος όπου συνέχιζε να πωλείται. Αντικαταστάθηκε από το iPhone 5C με τα 8GB.

Το θέμα είναι, γιατί δεν ακολουθούν το παράδειγμα της και οι εδώ αντιπρόσωποι; Πρέπει να είμαστε σε όλα ριγμένοι; Και στις απίστευτες τιμές και στις προσφορές (ή καλύτερα στην απουσία αυτών); Ποτέ θα πάρει ένας έλληνας αντιπρόσωπος την κατάλληλη πρωτοβουλία;

Βασανίζομαι….

Μπορείτε να ακολουθήσετε τον δημιουργό του άρθρου στο twitter, στο @nikouf.