Θα καθυστερήσει η κυκλοφορία του iPhone 6

Από τον χρήστη esimeon, στις 14 July 2014

Μετά από τις προβλέψεις για το iWatch, ο Ming-Chi Kuo πιάνει στο στώμα του το “μεγάλο” iPhone 6 με την οθόνη των 5.5 ιντσών…και δεν είναι για καλό. Καθώς όπως και στην περίπτωση του iWatch, έτσι και το μεγάλο 6άρι πρόκειται να καθυστερήσει αρκετά σύμφωνα με τον αναλυτή.

Που θα οφείλεται η καθυστέρηση; Σύμφωνα με τον Kuo στον χρωματισμό αλλά και στο touch panel της συσκευής. Επίσης, το γυαλί από ζαφείρι που θα προστατεύει το νέο iPhone, ισχυρίζεται ότι δεν είναι και τόσο ανθεκτικό στις πτώσεις…μάλλον δεν είδε τα βίντεο εδώ! Ξέρω, θα σκέφτηκες ότι τα ίδια προβλήματα θα έχει και το μικρότερο μοντέλο το 4.7 ινστών; Σωστά; Λάθος, καθώς μπορεί τα ίδια προβλήματα να αφορούν και το μικρό iPhone ωστόσο μπορούν να ξεπεραστούν ευκολότερα!

Για τους παραπάνω λόγους, ο Ming-Chi Kuo τοποθετεί την κυκλοφορία του iPhone 6 των 5.5 ιντσών μετά τον Οκτώβριο του 2014, ίσως ακόμη και στις αρχές του 2015.

Προσωπικά δεν με πείθουν ιδιαίτερα οι λόγοι καθυστέρησης, ωστόσο ο Kuo στο παρελθόν έχει πέσει μέσα στις προβλέψεις του.
Για να δούμε…

Μπορείτε να ακολουθήσετε τον δημιουργό του άρθρου στο twitter, στο @hazardelm.