Τυφλά να χει το iMessages…

Από τον χρήστη Nico, στις 20 July 2016

Γιατί ωραίοι είμαστε….αλλά πόσοι είμαστε;Ο λόγος για τον νέο που είναι ωραίος, το νέο iMessages app του iOS 10, με τους αισθητικούς καλλωπισμούς του τελευταίου λογισμικού, ενάντια στον παλιό που είναι αλλιώς, το facebook messenger.

Όσο και να προσπαθεί το iMessages, ή οποιαδήποτε αλλη messaging εφαρμογή, το θέμα είναι πόσοι είναι αυτοί που την χρησιμοποιούν. Αν δεν εν χρησιμοποιούν οι φίλοι σου, τότε θα αναγκαστείς να την αλλάξεις κι εσύ. Αν οι φίλοι σου δεν έχουν iOS συσκευή, τότε δεν θα μπορούν να επωφεληθούν από τα νέα προνόμια του iOS 10 iMessages. Όποτε τζίφος. Δεν έχει νόημα.


Ποια είναι η εφαρμογή που έχουν όλοι όμως εγκατεστημένη στο κινητό τους;

Το facebook. Και μαζί με αυτό, το messenger, το οποίο ξεπέρασε τους 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες ανα μήνα. Διόλου ευκαταφρόνητο νούμερο. Είτε έχεις android, είτε έχεις iOS, το πιο πιθανό είναι να έχεις facebook messenger στο κινητό σου. Έτσι, θα σε βρω σίγουρα. Το μυστικό είναι στους αριθμούς λοιπόν, και το messenger φαίνεται να τους έχει. Όταν λοιπόν δεν σκέφτεσαι ποια εφαρμογή να χρησιμοποιήσεις, κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη. Και αφού το messenger κάνει τη ζωή μου πιο εύκολη, θα το προτιμήσω.

Στείλε κι εσυ ένα μπαλόνι emoji για να δεις πως το γιορτάζει το facebook!