Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και κατέβασε το Monument Valley. Σήμερα. Τζάμπα.

Από τον χρήστη esimeon, στις 2 December 2015

Για κάποιο περίεργο λόγο η ustwo αποφάσισε να μας φέρει τα Χριστούγεννα νωρίτερα. Μας κάνει δώρο αξίας 3.99€ και μας δίνει το Monument Valley δωρεάν!

Αν δε βρισκόσουν κλεισμένος σε καμιά σπηλιά, δεν ήσουν όμηρος από την ISIS, δεν προσπαθούσες να ξεφύγεις από τους εφοριακούς ράμπο της Ελλάδος ή δεν κλείστηκες σε κάποιο μοναστήρι, δε δικαιολογείται να μην γνωρίζεις το εκπληκτικό αυτό παιχνίδι. Το monument valley πήρε το βραβείο καλύτερου game και σχεδιασμού για το 2014.

Είναι ένα πανέμορφο παιχνίδι, αν και λίγο μικρό (10 μόλις είναι τα αρχικά levels), το οποίο ξεχωρίζει για τα πανέμορφα γραφικά του, τον σχεδιασμό του και κυρίως το πανέμορφο και “καθησυχαστικό” gameplay του. Σε αυτό κινείς το περιβάλλον, προσπαθώντας να λύσεις γρίφους και να βοηθήσεις την πριγκήπισσά σου να “βρει” τον εαυτό της και να ξαναενωθεί με τους υπηκόους της.

Βάζοντας σε αυτήν την διαδικασία, πετυχαίνει κάτι απίστευτο. Σε ηρεμεί και σε ψυχαγωγεί. Όχι στον τρόπο που το κάνει το Doom και το Quake, αλλά με έναν πιο όμορφο τρόπο, που σε “γεμίζει”. Είναι δύσκολο να το περιγράψω, και θα πρέπει να το παίξεις για να το καταλάβεις κι εσύ. Και τώρα μπορείς να το κάνεις, γιατί είναι τζάμπα!

Οπότε μη χάνεις χρόνο και κατέβασέ το άμεσα. Και μην ξεχάσεις να αγοράσεις και το addon του, το οποίο περιέχει άλλα 4 κεφάλαια, δουλεμμένα με την ίδια εξαιρετική ποιότητα του κυρίως παιχνιδιού.

Μπορείς να κατεβάσεις το monument valley από εδώ και να χαθείς στην μαγεία του δωρεάν!

Ο Appλας δεν ξέρει πόσο καιρό θα κρατήσει η γιορτινή αυτή διάθεση της ustwo, οπότε καλά θα κάνεις να μην καθυστερήσεις.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τον δημιουργό του άρθρου στο twitter, στο @nikouf.