Το Fleksy επίσημα στο iOS 8!

Από τον χρήστη esimeon, στις 28 July 2014

Δεν αντέχεις το σημερινό πληκτρολόγιο του iOS;

Έχεις βαρεθεί τα αμέτρητα (και πολλές φορές “επικίνδυνα”) λάθη του…κορέκτορα;

Ζήλευες πάντα τα…περίεργα πληκτρολόγια του android;

Τώρα υπάρχει λύση!

Όχι φυσικά από την ΑΜΑΝ teleshopping, αλλά από το fleksy. Το fleksy είναι μέχρι τώρα γνωστό από την ομώνυμη εφαρμογή, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να γράψεις το κείμενό σου, τις σημειώσεις σου και έπειτα να τις ανοίξεις σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή και να τις επικολλήσεις. Ξέρω, ξέρω… δεν είναι τόσο βολικό.

Γι’αυτό με το iOS 8 τα πράγματα αλλάζουν. Ήδη, εάν είσαι developer, μπορείς να ζητήσεις πρόσβαση στην beta του fleksy για το iOS 8 και να δοκιμάσεις ένα διαφορετικό πληκτρολόγιο. Πληκτρολογείς μερικα γράμματα, καταλαβαίνει τη λέξη που θέλεις να γράψεις και σου προτείνει 2 – , από τις οποίες επιλέγεις, χωρίς να πάρεις το χέρι σου από το πληκτρολόγιο, απλά με swipe, και αυτή φαίνεται στην οθόνη σου. Ακούγεται πιο πολύπλοκο από ό,τι είναι και το fleksy έχει βοηθήσει πολύ κόσμο να γράφει πολύ γρήγορα. Αυτό που σου περίεγραψα δε διαφέρει και πολύ από τα suggestions που είναι native στο iOS 8, εκτός από μια πολύ σημαντική διαφορά. Βλέπεις, τα suggestions του iOS 8 δεν υποστηρίζουν ελληνικά, σε αντίθεση με το fleksy.

Το fleksy θα είναι διαθέσιμο από την 1η μέρα της επίσημης διάθεσης του iOS 8, και μπορείς να κάνεις όρεξη από τώρα, κατεβάζοντάς το για το iPhone και το iPad σου από εδώ, δωρεάν.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τον δημιουργό του άρθρου στο twitter, στο @nikouf.