Τελικά είναι της μόδας τα “προβλήματα” του iPhone 6

Από τον χρήστη esimeon, στις 3 December 2014

Δεν αφήνουν στην ησυχία τους το iPhone 6 από ότι φαίνεται… Μετά το υποτιθέμενο BendGate και τα προβλήματα του iOS 8, οι χρήστες αναφέρουν ότι υπάρχουν θέματα και με την μπροστινή κάμερα.

Και το όνομα αυτού… Crescentgate, Selfgate, Selfiegate, όπως το θέλετε. Πάντως αν γράψετε iPhone 6 στο google βγαίνει πρώτη είδηση (τυχαίο … google;)

Διάφορα ποστ χρηστών στο MySpace (υπάρχει ακόμα αυτό;), το MacRumors και σε άλλα φόρουμ, ισχυρίζονται ότι η μπροστινή κάμερα του iPhone 6 δεν είναι τελείως ευθυγραμμισμένη με το σασί του, προκαλώντας ένα γκρίζο σχήμα ημισελήνου να εμφανίζεται στην άκρη.

Λέγεται ότι πρόκειται για καθαρά αισθητικό θέμα, καθώς οι φωτογραφίες φαίνεται πως βγαίνουν αρκετά καλά. Το πρόβλημα φαίνεται (ξεκάθαρα;) στην φωτογραφία του MacRumors:

Οι καταγγελίες φαίνεται να επικεντρώνονται αποκλειστικά για το iPhone 6, με το iPhone 6+ φαινομενικά να μένει ανεπηρέαστο, αν και δεν είναι σαφές πόσο διαδεδομένο είναι το πρόβλημα.

Αν και ακόμα δεν υπάρχει επίσημη απάντηση από την Apple, σε περίπτωση που ισχύει, μάλλον θα πρέπει να το θεωρήσουμε κατασκευαστικό πρόβλημα. Να που οι selfie είναι τελικά σημαντικές για τις νέες συσκευές!

Μήπως τελικά είναι της μόδας να εμφανίζονται “προβλήματα” στο νέο iPhone 6;