Έρχονται τα πρώτα Beats ακουστικά από την Apple!

Από τον χρήστη esimeon, στις 10 November 2014

Τα πρώτα ακουστικά της Beats από την Apple είναι γεγονός και θα είναι και ασύρματα! Σύμφωνα με την πατέντα που κατατέθηκε στην FCC των ΗΠΑ για έγκριση, τα Beats Solo 2 θα είναι σύντομα κοντά μας. 

Τα Solo 2, αν και δεν θα έχουν την υπογραφή του Sir Jony Ive, θα είναι αρκετά προηγμένα τεχνολογικά. Με Bluetooth LE, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη σύνδεση bluetooth του αγαπημένου σου iPhone και να μεταφέρουν ασύρματα, σχεδόν μαγικά, την μουσική στα αυτιά σου, χωρίς να “καταπίνουν” την μπαταρία σου (αν και δεν έχεις ανάγκη με το νέο iPhone 6+).

Μέχρι τώρα τα μόνα ασύρματα ακουστικά της Beats/Apple είναι τα Studio Wireless, με την αλμυρή τιμή των 379$. Τα Solo 2 είναι μια κατηγορία φτηνότερα, στα 200$, οπότε μπορούμε να περιμένουμε μια πιο προσιτή τεχνολογία, στα 279$.

Τα ασύρματα ακουστικά είναι καθημερινότητα στο εξωτερικό, ίσως με την Apple να προμοτάρει την τεχνολογία, να γίνουν και στην Ελλάδα. Ίσως ακόμη, η Apple να καταφέρει να ανεβάσει λίγο ακόμη τον πήχη της ποιότητας, μιας και τα Solo της Beats δεν είναι τα πιο ποιοτικά και στιβαρά ακουστικά που έχεις δοκιμάσει. Ποιός ξέρει; Μπορεί να ζήτησε ο Sir Jony Ive και μια έκδοση από αλουμίνιο… 

Μπορείτε να ακολουθήσετε τον δημιουργό του άρθρου στο twitter, στο @nikouf.