Όλα τζάμπα σήμερα στο AppStore!

Από τον χρήστη esimeon, στις 7 August 2014

Χαμός γίνεται σήμερα στο AppStore με πολλές ποιοτικές (και ακριβές) εφαρμογές να έχουν κατεβάσει τιμές μέχρι και 0€! Δεν ξέρω αν είναι γιατί πρόκειται οι developers να φύγουν για διακοπές και έχουν κέφια, δεν ξέρω εάν είναι ενθουσιασμένοι από το iPhone 6… Το θέμα είναι ότι οι εφαρμογές αυτές είναι διαμάντια και είναι (σχεδόν) τζάμπα!

Πάμε!

  • Launch Center Pro για iPhone και iPad 4.79€ → 1.79€: Η εφαρμογή αυτή δίνει άλλο νόημα στη λέξη αυτοματισμό στις iOS συσκευές σου. Είτε πρόκειται για να κατεβάζεις κάτι γρήγορα στο dropbox στο σπίτι σου, είτε πρόκειται για να στείλεις ένα συγκεκριμένο μήνυμα σε κάποια επαφή σου σε συγκεκριμένη ώρα, το Launch Center Pro είναι εκεί για σένα. Με λίγο ψάξιμο στο διαδίκτυο (και σε επερχόμενο άρθρο του Appλα) θα κάνεις… “παπάδες”!

  • Fantastical 2 για iPad 7.99€ → 4.99€: Το πασίγνωστο ημερολόγιο για το iPad τώρα σε χαμηλότερη τιμή. Το ατού του; Σε…καταλαβαίνει. Γράφεις σε φυσική γλώσσα και το μεταφράζει σε ημερομηνίες. Του λες κάθε Τετάρτη στις 8 το βράδυ και σε…καταλαβαίνει!

  • Clear για iPhone και Mac 4.99€ → 1.99€: Η εφαρμογή που χρησιμοποιούν όλοι οι συντάκτες του Appλα και όχι άδικα. Ο γράφων την έχει παινέψει πολλάκις και πρόκειται για παράδειγμα προς μίμηση όσον αφορά τη χρήση gestures σε εφαρμογή. Είτε το χρειάζεσαι απλά για λίστες, είτει και για reminders, το Clear είναι η καλύτερη εφαρμογή που μπορείς να βρεις.

  • Boxer για iPhone 9.99€ → 4.99€: Το mail client που αποτελεί μία από τις καλύτερες εφαρμογές εκεί έξω και σίγουρα μία από τις πρώτες επιλογές των συντακτών του Appλα. Μπορείς να διαβάσεις το σχετικό review, αλλά και να ακούσεις το σχετικό podcast για να “δεις” τα πλεονεκτήματα του Boxer έναντι των άλλων mail clients, και να καταλάβεις γιατί χρειάζεται να…αγοράσεις μια εφαρμογή για mail!

  • PDF Expert 5 για iPhone 9.49€ → 4.49€: Η καλύτερη εφαρμογή για επεξεργασία PDF σε iPhone και iPad. Μπορείς να συμπληρώσεις φόρμες, έντυπα, ακόμη και να βάλεις την υπογραφή σου (αρκεί να προσέχεις που). Το PDF Expert 5 θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο και πολύ εύκολα. Μέχρι τώρα η τιμή του ήταν αρκετά τσιμπημένη, αλλά τώρα δεν υπάρχει δικαιολογία.

  • Notifyr για το iPhone 2.99€ → Τζάμπα: Το Notifyr πιθανότατα δεν θα έχει λόγο ύπαρξης μετά το iOS 8, καθώς το να στέλνει ειδοποιήσεις για μηνύματα και notifications από το iPhone στο Mac σου, θα το αναλάβει η Apple από τα μέσα Σεπτεμβρίου. Όμως τώρα είναι τζάμπα και δεν υπάρχει δικαιολογία να μην το εγκαταστήσεις!

  • Movist για το iPhone 0.89€ → Τζάμπα: Λίστες ταινιών για το iPhone σου. Τώρα οι βαθμολογίες του IMDB, αλλά και τα trailer όλων των ταινιών είναι στα χέρια σου. Σημειώνεις ποια ταινία θέλεις να δεις και δεν την ξεχνάς!

  • Tydlig Calculator για το iPhone 2.99€ → 0.99€: Το κομπιουτεράκι….επιστημονικό. Διαγράμματα, γραφικές παραστάσεις και ό,τι άλλο χρειάζεσαι για το σχολείο (αλλά και το πανεπιστήμιο) στην παλάμη του χεριού σου. Εξαιρετική εφαρμογή που πρέπει να τη δοκιμάσεις για να δεις τη δύναμη του iPhone.

  • iTranslate Voice για το iPhone 4.99€ → 1.99€: Δεν είναι τζάμπα, αλλά αξίζει τα λεφτά του. Μιλάς στο τηλέφωνο σε μία από τις 40 γλώσσες που υποστηρίζει (ναι, φυσικά και σε ελληνικά) και μεταφράζει σε πραγματικό χρόνο σε όποια γλώσσα θες! Μαγικό, γι’αυτό άλλωστε και πρωταγωνίστησε σε διαφήμιση της Apple.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τον δημιουργό του άρθρου στο twitter, στο @nikouf.