Πώς θα δείχνουν οι αγαπημένες σου εφαρμογές στο Watch;

Από τον χρήστη esimeon, στις 13 October 2014

Στις 9 Σεπτεμβρίου ο ίδιος ο Tim πήρε το λόγο στη σκηνή για να παρουσιάσει το δημιούργημα του, το δικό του παιδί, το δικό του one-more-thing, το Watch.

Ανέφερε ότι συνοδεύεται από το δικό του λειτουργικό, το Watch OS, το οποίο θα φέρει και τις δικές του εφαρμογές. Αναρρωτήθηκες όμως πώς μπορεί να δείχνουν οι εφαρμογές αυτές στον περιορισμένο χώρο το Watch;

Η Think Apps, ομάδα designer, το σκέφτηκε για σένα και ο Appλας σου τις παρουσιάζει!

Το Facebook Messenger, η εφαρμογή που λατρέυεις να μισείς, κάνει χρήση των profile φωτογραφιών σου, ώστε να μπορεί να σου δώσει την επιλογή των επαφών σου, όπως το ίδιο το Watch σου δίνει την επιλογή για τις κανονικές επαφές του τηλεφώνου σου.

Το Uber είναι η απόλυτη εφαρμογή για να καλείς ταξί (σε πολιτισμένες χώρες) και η αντίστοιχη εφαρμογή για το Watch είναι τόσο όμορφή, όσο και μίνιμαλ.

Το Lyft είναι ανταγωνιστής του Uber, και όπως βλέπεις είναι απλά…δευτεράντζα…

Πολλά χρώματα για το Moves, που μετράει τα βήματά σου και πηγαίνει και “καρφώνει” τις βόλτες σου στον Mark Zuckenberg και το Facebook του…

Το Skype παραμένει απλό και λειτουργικό, και η εφαρμογή της Microsoft γίνεται για πρώτη φορά ίσως…όμορφη!

Φυσικά το Beats της Apple, δεν θα μπορούσε να μην είναι κομψό.

Το Yelp, για να ξέρεις που να φας (στις πολιτισμένες χώρες) είναι άσχημο. Απλά άσχημο, και μάλλον καλά θα κάνει να μην εμφανιστεί ποτέ στο Watch.

Το Spotify δεν είναι κακό, ενώ το…

twitter απλά δεν είναι λειτουργικό.

Το tinder είναι η εφαρμογή “ραντεβού στα τυφλά” του AppStore και στο Watch ταιριάζει…γάντι!

Το Pinterest δεν είναι καθόλου κακό, ενώ το…

YouTube δεν μπορεί να είναι λειτουργικό για να βλέπεις βίντεο σε μια τόοοοοσο μικρή οθόνη. Ο χειρισμός του όμως είναι και πάλι αρκετά καλός, εάν έχεις άριστη όραση…

Σε λίγους μήνες, αρχές του 2015, θα διαπιστώσουμε με τα ίδια μας τα μάτια, εάν το Watch είναι το νέο iPhone! Μέχρι τότε μείνε συντονισμένος στον Appλα.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τον δημιουργό του άρθρου στο twitter, στο @nikouf.