Άντε, αναβαθμίστε στο iOS 8, σας παροτρύνει η Apple!

Από τον χρήστη esimeon, στις 12 November 2014

Η Apple απέστειλε μαζικά emails με σκοπό να ενθαρρύνει τους χρήστες iPhone που έχουν επιλέξει να μείνουν στις παλαιότερες εκδόσεις του iOS (6,7), να αναβαθμίσουν στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS. Τα μαζικά μηνύματα προορίζονταν στους χρήστες iOS που δεν έχουν ακόμη κατεβάσει το iOS 8, ενημερώνοντας τους ότι τους περιμένει “η αναβάθμιση στο iOS 8”.

Το email προσφέρει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το τι νέο περιλαμβάνεται στο iOS 8 – χαρακτηριστικά όπως το QuickType, το νέο Health app, το Family Sharing, το iCloud Drive, και πολλά άλλα.

Επίσης, δίνει συγκεκριμένες οδηγίες για το πως να γίνει η εγκατάσταση, ενημερώνοντας τους χρήστες ότι μπορούν να αναβαθμίσουν Over the Air χρησιμοποιώντας το εργαλείο software update ή μέσω του iTunes, αν οι συσκευές τους έχουν λίγο ελεύθερο χώρο.

Όπως καταλαβαίνετε τα τομάρια μας που είχαν βάλει το iOS 8 από την beta έκδοση δεν έλαβαν ποτέ το μήνυμα αυτό 🙂

Η αλήθεια είναι όμως, πως έχω δει αρκετούς χρήστες με iPhone 5/5S να μην προχωρούν στην αναβάθμιση σε iOS 8 λόγω του ότι δεν έχουν αρκετό ελεύθερο χώρο (από τις πολλές φωτογραφίες και βίντεο). Μερικοί προσπαθούν ακούραστα να βρουν φωτογραφίες να σβήσουν (φτάνει πια με τα σέλφι σε 1080p ανάλυση παιδιά, δεν έχει κανένα νόημα), και αυτό γιατί πλέον κανείς δεν ασχολείται με τη σύνδεση του τηλεφώνου του στο iTunes, όπου και δεν απαιτείται τόσο μεγάλος ελεύθερος χώρος για την εκτέλεση της αναβάθμισης.

Η πορεία εγκατάστασης του iOS 8 στις συσκευές μας υπήρξε κάπως πιο αργή από το iOS 7 και μόλις τρεις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του, το ποσοστό έχει μείνει στάσιμο. Αρχικά η στασιμότητα αυτή είχε αποδοθεί στον σημαντικό αριθμό bugs στο λειτουργικό σύστημα (με πιο τρανταχτό αυτό του 8.0.1), όμως αργότερα φάνηκε πως κανείς δεν έχει τα 5GB ελεύθερου χώρου που απαιτούνται για να γίνει η ενημέρωση Over the Air. 

Αν δεν έχετε ελεύθερο χώρο στο 16GB iPhone σας, συνδέστε το στο iTunes και κάντε την ενημέρωση! 

Published

Updated

Author

esimeon

Tags

Categories

News