9 εκατομμύρια προ-παραγγελίες iPhone 6 στην Κίνα!

Από τον χρήστη esimeon, στις 15 October 2014

Οι επίσημες προ-παραγγελίες για το iPhone 6 ξεκίνησαν τελικά και στην Κίνα νωρίς το πρωί της προηγούμενης Παρασκευής, με πάνω από ένα εκατομμύριο παραγγελίες να πραγματοποιούνται κατά τις πρώτες έξι ώρες διαθεσιμότητας. Οι προ-παραγγελίες αυτές προστίθενται στα εννέα εκατομμύρια κρατήσεις που πραγματοποιήθηκαν από αντιπροσώπους, πράγμα που σημαίνει ότι οι πωλήσεις το πρώτο Σαββατοκύριακο στις 17 Οκτωβρίου θα μπορούσαν εύκολα να ξεπεράσουν τις συσκευές που πωλήθηκαν στις πρώτες εννέα χώρες όταν το iPhone 6 έκανε το ντεμπούτο του στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά τις προτιμήσεις των κινέζων καταναλωτών, φαίνεται ότι είναι διχασμένοι καθώς οι μισοί παραγγέλνουν την συσκευή 5,5” και οι άλλοι μισοί τη συσκευή 4,7”, επιβεβαιώνοντας την ανάλυσή μας ότι η συσκευή 5,5” αν και ακριβότερη, στοχεύει στην προστασία και επέκταση του μεριδίου της Apple στις αναδυόμενες αγορές.

Η Apple έχει ήδη δηλώσει από το launch event ότι σχεδιάζει να έχει το iPhone 6 διαθέσιμο σε περίπου 115 χώρες μέχρι το τέλος του έτους. Οι αναλυτές εκτιμούν ότι οι πωλήσεις ανά τον κόσμο θα κυμανθούν από 50 μέχρι και 60 εκατομμύρια τεμάχια στο τρέχον τρίμηνο, αν και αυτό το νούμερο μπορεί να ανεβεί πιο ψηλά από την αυξημένη κίνηση στην Κίνα και την Ινδία.