Η Realmac ανακοινώνει πως σύντομα θα κυκλοφορήσει το Clear για iOS 7 με υποστήριξη και του iPad!

Από τον χρήστη esimeon, στις 16 September 2013

Αρχίσαμε! Clear για iOS 7, άρα νέα εφαρμογή! Άρα ξαναπληρώνουμε! Άρα η υπόνοια που είχαμε πριν μερικούς μήνες τώρα γίνεται βεβαιότητα!

Η Apple προς το παρόν δεν επιτρέπει τους developers να χρεώνουν τις επιμέρους αναβαθμίσεις των εφαρμογών που υπάρχουν ήδη στο AppStore, για αυτο και κάποιοι developers όπως οι της Realmac σκαρφίστηκαν το “κόλπο” επανακυκλοφορίας των εφαρμογών τους για iOS 7, προκειμένου να πληρωθούν για τον κόπο του επανασχεδιασμού. Κατανοητό!  

Από τη μια εκνευρίζομαι που θα αναγκαστώ να πληρώσω ξανά για εφαρμογές που έχω ήδη αγοράσει, από την άλλη  κατανοώ την δουλειά που πρέπει να “ρίξει” κάποιος developer ώστε να φέρει την εφαρμογή του στα πρώτυπα του iOS 7. 

Η Realmac ενημερώνει μέσω του blog της πως το Clear που υπάρχει τώρα στο AppStore, θα πάψει να υπάρχει με το που θα κυκλοφορήσει η αναβαθμισμένη έκδοση (για iOS 7). Οπότε όσοι από σας έχετε ήδη αγοράσει το Clear και δεν επιθυμείτε να αναβαθμίσετε στην νέα έκδοση, δηλαδή δεν θέλετε να πληρώσετε εκ νέου για την ίδια εφαρμογή, καλά θα κάνετε να την κρατήσετε στην συσκευή σας.

Το νέο Clear θα είναι διαθέσιμο μαζί με το iOS 7 στις 18 Σεπτεμβρίου σαν universal εφαρμογή, με υποστήριξη δηλαδή όλων των iOS συσκευών.