[ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ] Θέλετε να δουλέψετε ως υπεύθυνος διαχείρισης αρχείων iPad;


esimeon

Μια περίεργη αγγελία εμφανίστηκε αυτές τις μέρες στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στο kariera.gr, και έχει τίτλο συγκεκριμένα: “Υπάλληλος διαχείρισης αρχείων iPad”. Εννοείται ότι έκανα κλικ να δω περισσότερες λεπτομέρειες και φυσικά τις μοιράζομαι μαζί σας: 

Μέρος της  αγγελίας αναφέρει:

Τα καθήκοντά σας

Εργάζεστε στις Κεντρικές μας εγκαταστάσεις, στη Θεσσαλονίκη. Αρκετοί εργαζόμενοί μας, όπως οι Προϊστάμενοι Πωλήσεων, χρησιμοποιούν iPad για τις καθημερινές εργασίες τους. Ρόλος σας είναι η υποστήριξη του project που αφορά τη χρήση των εταιρικών μας iPad. Μέσω σχετικού ηλεκτρονικού προγράμματος ασχολείστε με τη διαχείριση, τη συντήρηση και τον έλεγχο των εταιρικών αρχείων στα iPad. Ανανεώνετε τα δεδομένα του ηλεκτρονικού συστήματος, επεξεργάζεστε και επιλύετε προβλήματα και φροντίζετε για την απλοποίηση και βελτιστοποίηση των διαδικασιών. Παράλληλα, είστε αρμόδιος-α επικοινωνίας για ζητήματα χρηστών που αφορούν τον τομέα ευθύνης σας.

Το προφίλ σας

Είστε απόφοιτος-η ανώτερης/ανώτατης εκπαίδευσης, κατά προτίμηση σε αντικείμενο σχετικό με τεχνολογία. Διαθέτετε άριστη γνώση εφαρμογών MS-Office (Excel, Word, Powerpoint), και είστε εξοικειωμένος-η με τη χρήση συσκευών iPad. Σχετική προϋπηρεσία θα εκτιμηθεί. Γνωρίζετε απαραίτητα άριστα Γερμανικά και βασικό επίπεδο Αγγλικών. Τα προσωπικά σας γνωρίσματα είναι εξίσου σημαντικά για εμάς. Σας διακρίνουν δεξιότητες επικοινωνίας, συνέπεια και ομαδικό πνεύμα.

Είδατε που σας τα έλεγα; Εταιρικό το μέλλον για τις συσκευές iPad. Ακόμα και στην Ελλαδίτσα βγαίνουν τέτοιες δουλειές. Τώρα αν θα παίρνει πάνω από το βασικό ο συγκεκριμένος υπάλληλος δεν μπορώ να το ξέρω. Ούτε το πως θα θεμελιώσει την σχετική προϋπηρεσία (οι ώρες στο Plants vs Zombies μετράνε;). 

Εάν ενδιαφέρεσαι, η αγγελία βρίσκεται εδώ.

Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία, και εάν πάρεις τη θέση φίλε αναγνώστη ενημέρωσέ μας τι ακριβώς κάνεις εκεί στα Lidl!