Κάνε τον Mac σου τηλέφωνο


esimeon

Είσαι στο γραφείο σου. Χαζεύεις στο Mac σου. Ή δουλεύεις. Ή τροποποιείς εκείνο το βίντεο που είχες τραβήξει το Σ/Κ. Χτυπάει το τηλέφωνο. Βαριέσαι τόσο πολύ να σηκωθείς, που αποφασίζεις να το αφήσεις και να καλέσεις εσύ όταν και αν σηκωθείς. 
Όχι πια. Δε χρειάζεται. Το Dialogue για το Mac σου δίνει τη δυνατότητα να απαντήσεις στο iPhone σου μέσω Bluetooth από τον Mac σου. Έχει παρόμοια γραφικά με την εφαρμογή του τηλεφώνου του iPhone για να μην σου ξενίζει. Θα βρεις τα γνώριμα πράσινα και κόκκινα πλήκτρα και όλες τις επαφές σου, μιας και συγχρονίζει μέσω της εφαρμογής Contacts που βρίσκεται και στο Mac σου, αλλά και στο iPhone σου. Αργότερα θα κάνει χρήση του Bluetooth. Μπορείς να καλέσεις και να σε καλέσουν στο Mac σου. 
Αυτό που δε σου είπανε οι άλλοι είναι να μην τολμήσεις να κάνεις τηλεφώνημα χρησιμοποιώντας το μικρόφωνο και τα ηχεία του Mac. Δύσκολα θα βγάλεις άκρη. Αντ’αυτού βάλε ακουστικά και θα βρεις την υγειά σου. 

Το Dialogue σου προσφέρει μια επιπλέον δυνατότητα. Να ηχογραφήσεις τη συνομιλία σου. Όλα εκεί, να κάθονται στην γραμμή του μενού σου, ήσυχα και όμορφα, μέχρι να τα χρειαστείς. 
Το Dialogue είναι διαθέσιμο στο Mac AppStore για το Mac σου και μπορείς να το βρεις εδώ, για 5,99 ευρώ.