Το twitterific πλησιάζει ακόμη περισσότερο το iOS 7.


esimeon

Χθες είχαμε νέο, μεγάλο update του twitterific για το iPhone και το iPad. Το twitterific είναι ο twitter client που χρησιμοποιώ, κυρίως λόγω του design του. Ο σχεδιασμός του και η αυτόματη εναλλαγή λευκού και μαύρου χρώματος στο φόντο, ανάλογα με το αν είναι ημέρα ή νύχτα, με κέρδισαν, και με παρέσυραν μακρυά από τους ρομποτικούς ήχους του tweetbot.  

Μέχρι πρότινος, από τους απανταχού σχεδιαστές εφαρμογών, έγινε γνωστό ότι το twitterific είναι ό,τι πιο κοντινό υπάρχει σε σχεδιασμό εφαρμογής για το iOS 7. Θα έλεγε κανείς ότι είχαν άμεση επικοινωνία με τον Sir Johny για το πως οραματιζόταν το iOS 7. Χθες, λοιπόν, το νέο update αλλάζει διακριτικά τα εικονίδια που υπήρχαν στην μπάρα του twitterific και τα κάνει ακόμη πιο μίνιμαλ, όπως φαίνεται και στις παρακάτω συγκριτικές φωτογραφίες.  

Προστέθηκε ακόμη μια “σελίδα”, η οποία λέγεται today, σήμερα, δηλαδή. Κοίτα να δεις που είναι ακριβώς ίδια με τη σελίδα που προστέθηκε στο notifications center του iOS 7. Σου παρέχει πληροφορίες για την ημέρα που πέρασε, είτε είναι σε DMs, είτε είναι σε νέους followers, ή ακόμη και σε unfollowers, εάν έχεις ενεργοποιημένο το favstar. 

Το twitterific είναι διαθέσιμο στο AppStore για iPhone και iPad και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ στην τιμή των 2,69 ευρώ.