Το Mail πέθανε! Ζήτω το Mail! Part 2 – Boxer.


esimeon

Νά ‘μαι πάλι. Με μισή ώρα διαφορά. Επέστρεψα για τη δεύτερη, επίσης πολλά υποσχόμενη εφαρμογή. Το Boxer. Ποιό είναι το δυνατό του στοιχείο; Η συνεργασία του με το Dropbox. Κάνει link στην αρχή και μετά είναι στη διάθεσή σου. Gestures και εδώ και μινιμαλισμός. Flat εικονίδια, αλλά λίγο πιο μουντοί χρωματισμοί. Και η γραμματοσειρά του είναι λίγο πιο…αδιάφορη, από αυτήν του Dispatch. Αλλά! Είναι πολύ πιο πλήρες στη δημιουργία mail. Επιλογή για attach. Επιλογές για την ακρίβεια. Φωτογραφία θες; Φωτογραφία από τη βιβλιοθήκη σου θες; Αρχείο από το dropbox θες; Είναι όλα εκεί.  

Το Boxer διαθέτει push notifications και όλων των ειδώ τους λογαριασμούς. Από gmail  και icloud μέχρι aol και exchange.  

Εκτός αυτών όμως το boxer φιλοδοξεί να γίνει και η επιλογή σου για to-do εφαρμογή. Σε κάθε mail που στέλνεις ή που δέχεσαι υπάρχει η δυνατότητα να βάλεις μια υπενθύμιση. Κανονικά με alarm και τα ρέστα! Περίπου σαν το later του mailbox, αλλά πιο πλήρες.  

Φουλ του άσσου και στις επιλογές για εμφάνιση παλαιότερων email και την “εισχώρηση” σε όσους φακέλους θέλεις. Το boxer διαθέτει επιλογές για γρήγορη απάντηση και επίσης την δυνατότητα να στείλεις σε συνεργάτες σου mail αναθέτοντάς τους δουλειές και να βάλεις υπενθύμιση για αυτό.  

Εκπληκτική εφαρμογή, η οποία μόνο και μόνο για τη σύνδεση της με το dropbox, κερδίζει, στη συνείδηση του γράφοντα, στα σημεία το dispatch.  

Και τώρα το καλύτερο. Το Boxer θα είναι λίγο τσιμπημένο για mail εφαρμογή. 4,49 ευρώ θα κάνει. Αλλά για τους πρώτους 100.000 θα είναι τζάμπα. Τώρα είναι γύρω στους 70.000 και κατεβαίνει γοργά! 

Βιάσου, γιατί appλας είσαι και τζάμπα θα είναι για λίγο! Go grab