Οι πωλήσεις των Tablet θα ξεπεράσουν τα PC μέχρι το τέλος του έτους;


esimeon

Τα tablet συνεχίζουν τον σταθερό και φρενήρη ρυθμό τους και σταδιακά φτάνουν σε πωλήσεις τους προσωπικούς υπολογιστές, καθώς αποτελούν για τους χρήστες τους τον πιο μοντέρνο τρόπο να κάνουν τη δουλειά τους. Σύμφωνα με διάφορους αναλυτές υπάρχει η πιθανότητα μέχρι το τέλος του 2013 να ξεπεράσουν σε πωλήσεις τα PC δεδομένης της υπερβολικά μεγάλης δημοτικότητας τους.

Παρ’ όλ’ αυτά  δεν θα πρέπει να περιμένουμε να αντικαταστήσουν τους προσωπικούς υπολογιστές εξ’ ολοκλήρου. Αν και τα πράγματα που κάνουμε στα PC εξαρτώνται όλο και περισσότερο από το Web, προϊόντα όπως το Office και το Photoshop είναι εδώ για να μας υπενθυμίσουν πως καμία ταμπλέτα δεν πρόκειται να αντικαταστήσει το φορητό ή σταθερό υπολογιστή μας που χρησιμοποιούμε εδώ και πολλά χρόνια.

Αν και ορισμένες συσκευές προσπαθούν να γεφυρώσουν το χάσμα προσφέροντας υβριδικές δυνατότητες  (όπως προϊόντα της Asus και της Sony), ειδικά μετά την κυκλοφορία των Windows 8, είναι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο και είναι αμφίβολο αν θα μπορέσουν να αποτελέσουν μια αξιόπιστη συμβιβαστική λύση. Άλλωστε οι χρήστες είναι πολύ ευχαριστημένοι χρησιμοποιώντας το laptop/desktop σαν κύριο εργαλείο εργασίας και το tablet σαν συμπληρωματική συσκευή για τις μετακινήσεις και την ψυχαγωγία.

Άρα, όλοι κερδισμένοι, σωστά; 

Εσείς τι θα διαλέγατε , laptop, σταθερό ή tablet?