Πετάξτε πάνω από το Παρίσι με το νέο iOS Maps


esimeon

Η Apple συνεχίζει να προσθέτει νέες πόλεις στην λειτουργία 3D Flyover μέσω του ενσωματωμένου προγράμματος χαρτών και πλοήγησης του iOS 6. Αν και έχει δεχθεί τεράστια κριτική, το πρόγραμμα περιήγησης της Apple, συνεχίζει τις ενημερώσεις της βάσης των χαρτών της με τελευταία προσθήκη το Παρίσι. Πλοηγηθείτε τώρα στην ενσωματωμένη εφαρμογή Maps πετάξτε πάνω από την Αψίδα του Θριάμβου σε τρισδιάστατη απεικόνιση.

Οι ενημερώσεις της δυνατότητας Flyover είναι πλέον αργές και προσεκτικές, καθώς μετά την εισαγωγή του στο νέο λειτουργικό σύστημα, η λειτουργία είχε γεμάτη από προβλήματα όπως παραμορφωμένα και μη συνεχόμενα κτίρια, δρόμοι και βουνά λόγω προβλήματος στον συνδυασμό των χαρτογραφικών δεδομένων με τις αεροφωτογραφίες.

Τα προβλήματα αυτά ήταν που κόστισαν και στον Scott Forstall τη δουλειά του – ίσως αν χαρακτηριζόταν beta όπως και το Siri η κατάληξη του να ήταν διαφορετική. Όμως αυτό είναι μια διαφορετική ιστορία – απολαύστε την πτήση πάνω από το Παρίσι και πείτε μας τη γνώμη σας. Εμείς θα σας ενημερώνουμε για τις νέες πόλεις όσο αυτές προστίθενται στο iOS Maps!