Μεγαλύτερο iPhone 6 βλέπουν οι αναλυτές


esimeon

Παρόλο που η Apple μόλις τον περασμένο χρόνο έβαλε 4-ίντση οθόνη στο iPhone ισχυριζόμενή πως είναι το ιδανικότερο μέγεθος για χρήση με ένα χέρι, πολλοί πιστεύουν πως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο το iPhone 6 να εξοπλιστεί με μεγαλύτερη οθόνη. 

Ο Tim Cook με δήλωση του την προηγούμενη βδομάδα απέκλεισε την ιδέα για μεγαλύτερο iPhone. Τουλάχιστον για φέτος. Για του χρόνου όμως τίποτα δεν αποκλείεται. 

Σε κάποιους αρέσουν οι μεγάλες οθόνες. Άλλοι προτιμούν η οθόνη της συσκευής τους να έχει καλύτερη ανάλυση και ποιότητα χρωμάτων, να έχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας αλλά και να διατηρεί την φορητότητα της. Ο ανταγωνισμός θυσίασε πολλούς από τους παραπάνω παράγοντες προκειμένου να φτιάξει μεγαλύτερη οθόνη. Δεν θα πέσουμε σε αυτήν την παγίδα μόνο και μόνο για να λέμε πως μεγαλώσαμε την οθόνη του iPhone.

— Apple’s chief decision-maker

Στην πραγματικότητα ο Tim Cook δεν λέει όχι σε μεγαλύτερη οθόνη λέει όχι στις βιαστικές κινήσεις και όχι εώς ότου γίνει σωστά.

Όπως και να έχει φέτος το iPhone 5S που θα παρουσιαστεί πιθανότατα το Φθινόπωρο, θα έχει το ίδιο design με το 5 άρι, βελτιωμένο επεξεργαστή, αναβαθμισμένη κάμερα, αλλά και fingerprint scanner.