Νέο βιβλίο για τον Johny Ive και το ρόλο του στην Apple

Από τον χρήστη esimeon, στις 26 November 2013

Ο Sir Jonathan και ο ρόλος του στην Apple είναι στο επίκεντρο του νέου βιβλίου του Leander Kahney ο οποίος επισημαίνει τη σημασία που έχει ο σχεδιασμός στην επιτυχία όλων σχεδόν των προϊόντων της εταιρείας.

Το νέο βιβλίο, που ονομάζεται Jony Ive: The Genius Behind Apple’s Greatest Products και πωλείται στην Amazon για 23 δολάρια περίπου, περιγράφει πως ένας Άγγλος γεννημένος στο Chingford με σπουδές στο πολυτεχνείο του Newcastle κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή του παγκόσμιου design.

Ο αγαπητός Jonathan αποδέχτηκε την προσφορά εργασίας που του έκανε η Apple το 1992 – είμαστε όλοι ευγνώμονες στον τότε υπάλληλο που του έκανε την πρόταση και άλλο τόσο ευγνώμονες είμαστε στον Sir που βρίσκεται στην εταιρεία για 21 συναπτά έτη.

Στο βιβλίο συναντάμε μια συνέντευξη που είχε δώσει ο Jobs στο περιοδικό Fortune όπου λέει χαρακτηριστικά: “για μένα, το design είναι η ψυχή ενός οποιουδήποτε ανθρώπινου δημιουργήματος”. Με μια λέξη, ο λόγος που ο Sir ήταν και είναι ο άνθρωπος-κλειδί για την επιτυχία της Apple.

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε εδώ.