Ακόμη και με 100$ εκατομμύρια η Samsung δεν μπορεί να “μπει” στο NBA.

Από τον χρήστη esimeon, στις 21 November 2013

Πρέπει να το παραδεχτούμε στην Samsung όμως. Προσπαθεί. Ρίχνει λεφτά σε διαφημίσεις. Πετάει λεφτά σε δωρεάν συσκευές σε διασημότητες. Καίει λεφτά σε κακό μάρκετινγκ. Προσπαθεί.

Πριν από μόλις έναν μήνα έκλεισε μια συμφωνία, αξίας 100$ εκατομμυρίων, με το NBA για να χρησιμοποιεί τα tablets της. Έτις, ήλπιζε, οι προπονητές, οι βοηθοί και η διαιτησία να χρησιμοποιούν Samsung tablets για replays και για να χαράσσουν τη στρατηγική τους στη διάρκεια του αγώνα. Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα; Η Sportec είναι μια εταιρία που προμηθεύει 28 από τις 30 ομάδες του NBA με iPad, έτσι ώστε να μπορούν οι παίκτες και οι προπονητές να βελτιώνουν το παιχνίδι τους. Για το σκοπό αυτό τους προμηθεύει με ειδικό software/app. Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να νικήσει η Samsung όσα χρήματα και αν ξοδέψει. 

Ίσως θα έπρεπε να ρίξει μερικά χρήματα παραπάνω στο R&D και όχι σε δωρεάν συσκευές σε αθλητές, οι οποίοι θα τις παρατάνε στα αποδυτήρια…όπως ο @XavierHenry των Lakers, ο οποίος έκανε ένα tweet από το δωρεάν Samsung Galaxy του αμέσως μετά γύρισε στο iPhone του….!