Νέα αναβάθμιση του Tweetbot για το Mavericks

Από τον χρήστη esimeon, στις 21 November 2013

To Tweetbot αποτελλεί το αγαπημένο μου Twitter client τόσο στο iOS όσο και στο Mac. Οι Tapbots “κυνηγάνε” πάντα να βελτιώσουν την εφαρμογή τους και στις δυο πλατφόρμες. Πέρασε ένας μήνας από την μέρα που η Apple ανακοίνωσε το Mavericks και οφείλω να ομολογήσω πως απογοητεύτηκα, γιατί θεώρησα πως οι Tapbots άρχισαν να αφήνουν σιγά σιγά την εφαρμογή για το Mac OS και ρίχνουν πλέον μεγαλύτερη βαρύτητα στο Tweetbot για το iOS. Ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει, τελικά!

Δυο από τα σημαντικότερα νέα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης του Tweetbot για Mac είναι:

  • Δυνατότητα γρήγορης απάντησης (Quick Reply). Η εφαρμογή εκμεταλλεύεται πλήρως το κέντρο γνωστοποιήσεων του Mavericks. Μπορείτε να απαντήσετε σε DM στο Twitter απευθείας από το παράθυρο της ειδοποίησης, χωρίς να είστε αναγκασμένοι να ανοίξετε την εφαρμογή.  
Παραθυρό quick reply!
Παραθυρό quick reply!
  • Από τότε που κυκλοφόρησε το Mavericks η εφαρμογή είχε πολύ άσχημη κύλιση (Scrolling), η οποία στην νέα αναβάθμιση έχει ομαλοποιηθεί πλήρως.

Το Tweetbot αν και αναμφίβολα αποτελλεί το πιο πλήρες client του Twitter για Mac, έχει κάτι αρνητικό και αυτό δεν είναι κάτι άλλο παρά η τιμή του. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Mac App Store στην τιμή των 17.99 ευρώ και μπορείτε να την κατεβλασετε από εδώ.