Ξεκλειδώστε το Mac σας με το ‘Knock’

Από τον χρήστη esimeon, στις 18 November 2013

Το ‘Knock’ είναι μια νέα εφαρμογή η οποία δίνει την δυνατότητα, να ξεκλειδώσετε το Mac σας με ένα εναλλάκτικό τρόπο! Πως; Απλά χτυπήστε δυο φορές το iPhone σας και αυτό ήταν! Περίεργο ε; Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε:

Ενδιαφέρον έτσι; Τέρμα πλέον η δακτυλογράφηση του κωδικού σας, με δυο χτυπήματα στο iPhone και το Mac σας περιμένει να το χρησιμοποιήσετε. Εγκαθηστάτε το ‘Knock’ στο iPhone και έπειτα στο Mac. Συνδέετε τις δυο συσκευές μέσω Bluetooth και αυτό ήταν, κάθε φόρα που βρίσκεστε εντός εμβέλειας Bluetooth μπορείτε να ξεκλειδώσετε το Mac σας.

Πρέπει να σημειωθεί πως η εφαρμογή χρησιμοποιεί το Bluetooth 4.0 των συσκευών σας, το οποίο εξασφαλίζει πολύ καλή οικονομία στη μπαταρία, δυστυχώς όμως περιορίζει τη χρήση της εφαρμογής σε συσκευές που υποστηρίζουν την συγκεκριμένη τεχνολογία (Bluetooth 4). Πρέπει δηλαδή να έχετε:

Οι συσκευές που υποστηρίζει το Knock
Οι συσκευές που υποστηρίζει το Knock

Το Knock είναι διαθέσιμο στο App Store για iPhone, στην τιμή των 3.59 ευρώ και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. Η εφαρμογή για το Mac διατίθεται δωρεάν, για να την κατεβάσετε επισκευθείτε το site knocktounlock.