Το Skype αναβαθμίζεται για το iOS 7. Τα καλύτερα έρχονται…

Από τον χρήστη esimeon, στις 7 October 2013

Πριν από λίγο το Skype κυκλοφόρησε νέα αναβάθμιση για τις iOS συσκευές. Η έκδοση 4.13 φέρνει επανασχεδιασμένο περιβάλλον στα πρώτυπα πλέον του iOS 7 και κάποιες μικροβελτιώσεις στη σταθερότητα και την ταχύτητα της εφαρμογής, αλλά τα καλύτερα έρχονται… Ο Mark Gillet  μας ενημερώνει για τις βελτιώσεις που έρχονται στο Skype μέσα στους επόμενους μήνες. Eίμαι σίγουρος ότι οι αλλαγές θα χαροποιήσουν ιδιαίτερα τους φανατικούς χρήστες της υπηρεσίας.

 

Το πρώτο νέο χαρακτηριστικό, που θα έπρεπε να υπάρχει εδώ και καιρό, είναι ο συγχρονισμός μηνυμάτων των συνομιλιών σας σε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιείτε (mobile ή desktop).

Ένα ακόμη νέο χαρακτηριστικό που θα φέρει το Skype, είναι η εξυπνότερη διαχείριση των push notifications. Η εφαρμογή θα μπαίνει σε “sleep mode” όποτε υπάρχει δυνατότητα και θα ξανά ενεργοποιείται όταν σας έχουν στείλει κάποιο νέο μήνυμα, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο οικονομία στην μπαταρία.

Εν αναμονή των απαραίτητων αναβαθμίσεων, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το Skype από το AppStore για iPhone από εδώ και για iPad από εδώ.