Διαθέσιμη η Gold Master του Mavericks.

Από τον χρήστη esimeon, στις 4 October 2013

Χτες αργά το βράδυ έγινε διαθέσιμη η gold master του OS X 10.9 που φέρει το κωδικό όνομα Mavericks. Αυτό σημαίνει ότι όποιος είχε ήδη εγκατεστημένη την beta στο Mac του θα μπορεί να αναβαθμίσει μέσω software update και να χαρεί χωρίς (πολλά) bugs το νέο του, πανέμορφο λειτουργικό. Ένα λειτουργικό, το οποίο κατά τον γράφοντα διαθέτει περισσότερες αναβαθμίσεις σε σημεία που δεν βλέπονται, και οι οποίες το καθιστούν την πιο χρήσιμη αναβάθμιση εδώ και χρόνια. 

Το Mavericks μας προσφέρει χαρακτηριστικά όπως το timer coalescing για να κρατάει τον επεξεργαστή όσο το δυνατόν λιγότερο απασχολημένο γίνεται, app nap για να…βάζει σε ύπνο όσες εφαρμογές δεν χρησιμοποιείς, safari power saver με την ίδια λογική για τα tabs που έχεις ανοιχτά, αλλά και compressed memory για να έχεις στη διάθεσή σου όσο το δυνατόν περισσότερη μνήμη.

Αυτό που δεν ξέραμε και το μαθαίνουμε τώρα είναι ότι ήδη οι developers της Apple ξεκίνησαν να εργάζονται πάνω στο επόμενο OS X, το 10.10, το οποίο (έκπληξη!) θα μοιάζει αρκετά σε εμφάνιση με το iOS 7. 

Και το όνομα αυτού; 

Syrrah