Η Apple ετοιμάζει iPhone και iPad με μεγαλύτερη οθόνη

Από τον χρήστη esimeon, στις 4 October 2013

Σύμφωνα με το κορεάτικο ET news, η Apple βρίσκεται στη διαδικασία αναβάθμισης των οθονών για iPhone και iPad. Το site ισχυρίζεται πως έχει αποκλειστικές πληροφορίες από τον μελλοντικό σχεδιασμό της Apple.

Αρχικά, η αναφορά μιλάει για μεγάλη αναβάθμιση της οθόνης του iPhone από τις 4 στις 5 ίντσες. Το καλύτερο έρχεται όμως στα iPad, τα οποία θα αποκτήσουν ΄Pro΄ σειρά και μάλιστα θα υπάρξει και ένα μοντέλο 13 ιντσών.

Η αναφορά του ET news περιέχει πληροφορίες για τους τύπους των οθονών που θα χρησιμοποιεί η Apple στις μελλοντικές της συσκευές και το σίγουρο είναι πως δεν θα είναι retina! Στροφή 180 μοιρών με AM OLED σχεδιάζει η εταιρεία του Cupertino! Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως η Apple έχει ξεκινήσει δοκιμές με την τεχνολογία οθονών OLED για το πολυαναμενόμενο φορετό της gadget iWatch. 

Δεν θα αργήσουμε να μάθουμε αν η αναφορά που μας έρχεται από την Κορέα είναι ακριβής, καθώς μέσα στο μήνα η Apple αναμένεται να παρουσιάσει νέο iPad/iPad mini και σύμφωνα με το ET news το δεύτερο δεν θα έχει retina οθόνη, άρα πιθανότατα να έχει OLED;