Ο τζάμπας πέθανε! Ξεκινούν οι διαφημίσεις στο Instagram.

Από τον χρήστη esimeon, στις 25 October 2013

Πριν ένα μήνα ανακοινώθηκε και επίσημα απο το Instagram ότι οι διαφημίσεις θα κάνουν την είσοδο τους και σε αυτό το social network. Δεν μας έκανε εντύπωση, είναι κάτι που το περιμέναμε καθώς πρόκειται για λεφτάκια και μάλιστα…ζεστά! Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Mark Zuckerberg δεν επένδυσε τα λεφτά του για το τίποτα. Έκανε ένα χρόνο υπομονή…πόσο πια;

Χθες λοιπόν η υπηρεσία ανακοίνωσε ότι οι διαφημίσεις αφορούν βίντεο ή εικόνες και θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στις οθόνες των χρηστών την επόμενη εβδομάδα. Να τονίσουμε βέβαια εδώ ότι αφορά τους χρήστες των ΗΠΑ. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Ο λόγος της καθυστέρησης της εμφάνισης τους είναι γιατί προσπαθούσαν όλο αυτό το διάστημα να “πλασάρουν” τις διαφημίσεις με ένα ήπιο τρόπο χωρίς να τρομάξουν του χρήστες και βεβαίως χωρίς να τους…εκδιώξουν.

Οι πρώτες εικόνες δείχνουν πως έκαναν καλή δουλειά καθώς οι διαφημίσεις φαίνεται να ενσωματώνονται στο “πνεύμα” του Instagram. Οι διαφημίσεις θα ξεχωρίζουν εύκολα καθώς πάνω δεξιά θα υπάρχει ταμπελάκι με τη λέξη “Sponsored”.

Εταιρείες όπως Adidas, Ben&Jerry’s, Burberry, General Electric, Macy’s, Michael Kors, PayPal, Levi’s και Starwood είναι μερικά κορυφαία brands που έχουν ήδη κλείσει συμφωνία με το Instagram. Αναμένονται κι άλλες…

Όπως άλλωστε είπαμε..ο τζάμπας πέθανε!