Το iPad Air είναι εδώ! Και είναι ελαφρύ!

Από τον χρήστη esimeon, στις 23 October 2013

Το iPad 5ης γενιάς άλλαξε design και όνομα! Εμφάνιση ίδια με του iPad mini…όπως περιμέναμε, ίδια οθόνη αλλά με πολύ λεπτότερο πλαινό bezel, 43% λεπτότερο παρακαλώ! 

Μόνο 7.5mm πάχος δηλαδή 20% λεπτότερο από τον προκάτοχο του. Το iPad Air είναι 20% ελαφρύτερο!

Το περιεχόμενο του iPad Air είναι ίδιο με αυτό του iPhone 5S. Δηλαδή έχουμε τον 64μπίτο A7, ο οποίος κάνει το Air να ανοίγει δυο φορές γρηγορότερα τις εφαρμογές από το προηγούμενο iPad. Ο συνεπεξεργαστής M7 έχει και αυτός τη θέση του στο εσωτερικό της νέας ταμπλέτας της Apple. Τα γραφικά στο νέο iPad είναι 72 φορές γρηγορότερα από το πρώτο iPad και το 3D rendering είναι 2 φορές γρηγορότερο του προκατόχου του. 

Επίσης, έχουμε γρηγορότερο Wi-Fi και δυο μικρόφωνα για καλύτερη ποιότητα FaceTime κλήσεων.  Το iPad Air κυκλοφορεί σε δυο χρώματα, το Λευκό/Ασημί και το Space Grey.

Η τιμές του iPad Air στην Αμερική έχουν ως εξής:   

Για τα Wi-Fi μοντέλα 32/64/128GB έχουμε $599/$699/$799 αντίστοιχα. Για τα 4G μοντέλα μπαίνει ένα καπέλο $130! Στην χώρα μας η νέα ταμπλέτα της Apple έρχεται την 1η Νοεμβρίου.

Πια είναι τα αρνητικά του iPad Air; Προσωπικά θα ήθελα να δω καλύτερη κάμερα, δυστυχώς όμως η Apple επέλεξε να κρατήσει την iSight στα 5MP.  

Μια ερώτηση για το τέλος…Το όνομα ‘iPad Air’ ανοίγει το δρόμο για το ‘iPad Pro’; Λέω εγώ τώρα…